3-RETTERS MENY
Forretter
Allergener: egg, sennep.
OKSE CARPACCIO
Parmesan, ramsløksmajones, ruccola, syltet løk og solsikkefrø.
Allergener: egg, sennep.
Allergener: egg, sennep, fisk, melk.
LAVTEMPERERT LAKS
Ferskost, jalapeno, agurk og sprø rug.
Allergener: egg, sennep, fisk, melk.
Allergener: egg, sennep.
RØDBETTARTAR
Geitost, estragon og eple.
Allergener: egg, sennep.
Hovedretter
Allergener: sennep, melk.
HJORT YTREFILÉT
Solbær, kremet rosmarinsaus, potet og broccolini.
Allergener: sennep, melk.
Allergener: fisk, melk.
TORSK
Sprø svartkål, smørsaus, potetpure og syltet løk.
Allergener: fisk, melk.
Allergener: Melk, gluten.
BYGGRYNRISOTTO
Parmesan, karamellisert løk og karse.
Allergener: Melk, gluten.
Allergener: melk.
VARIASJON PÅ KYLLING
Krem på vesterbottenost, basilikum, tørket tomat og potetkompott.
Allergener: melk.
Dessert
Allergener: melk, gluten, egg, nøtter.
SJOKOLADEFONDANT
Krokanis og saltkaramell
Allergener: melk, gluten, egg, nøtter.
Allergener: melk, gluten.
ETON MESS
Bær, marengs og krem.
Allergener: melk, gluten.
Allergener: melk, gluten, egg.
BRINGEBÆRMOUSSE
Ristet hvit sjokolade og sorbet.
Allergener: melk, gluten, egg.


ASIATISK MENY
POKÈBOWL
LAKS
Pokébowl med laks, økologisk quinoa, syltet rødløk, vårløk, wasabierter, ingefær, kimchi sesam, chilimajones & salsa på mango & gulrot.
KYLLING
Pokébowl med glasert kylling, økologisk quinoa, syltet rødløk, vårløk, wasabierter, ingefær, kimchi sesam og salsa på mango & gulrot.
ALTERNATIV
Våre pokébowls kan også lages i vegansk og vegetar variant.
ASIATISK TAPAS
Laks sashimi med agurk, sesam og granateple
Allergener: fisk, hvete, reker
Satayglaserte kyllingspyd
Allergener: peanøtter, hvete
Gyoza med chilidipp
Allergener: hvete, egg, sennep
Asiatisk salat, mango, bønnespirer, peanøtter og kokosdressing
Allergener: soya, sesam, nøtter
Tempura maki med ponzu
Allergener: soya, sesam, nøtter
Tempura maki med ponzu
Allergener: hvete, skalldyr
Rekechips med dipp
Allergener: hvete, melk, sesam
SUSHI
16 biter Maki og nigiri
8 biter Maki og nigiri
Velg meny selv:
Tempura Maki, Laks Majo Maki, Laks Nigiri eller Reke Nigiri
Serveres med Wasabi, syltet ingefær og ponzusaus

VARIERT TAPAS
Serranoskinke, parmesan, rucola og eple
Allergener: melk
Røkt stjernelaks med agurk og dill
Allergener: fisk, egg, sennep
Brød og aioli
Allergener: hvete, egg, sennep
Kjøttboller og tomatsaus
Allergener: hvete, egg, melk
Mini quiche med spinat og fetaost
Allergener: melk, hvete, egg
Grillspyd med kylling
Allergener: nøtter, hvete, soya
Sprø potet med rømme og rognkjeksrogn
Allergener: melk, fisk
Tunfisk tartar med jalapeno ferskost
Allergener: fisk, melk, egg
Bruchetta med tomat og basilikum
Allergener: hvete

FINGERMAT
Lettrøkt laks, surdeigsblini og dill
Allergener: fisk, gluten, hvete, rug, melk
Marinerte oliven
Focaccia og aioli
Allergener: hvete, egg, sennep
Manchego med aprikoskrem
Allergener: melk
Sliders med pulled pork og syltet agurk
Allergener: melk, hvete, egg, sennep
Laksespyd med teriyaki og sesam
Allergener: fisk, soya, sesam, hvete
Rekesalt med dill, sitronmajones og rognkjeksrogn
Allergener: fisk, skalldyr, hvete, egg, melk
Mini quiche med asparges og ferskost
Allergener: melk, hvete, fisk, egg


Streetfood
01. Amerika / Sør-Amerika
Burrito med cajun krydret kylling, refried beans, ferskost, jalapeno, lime og koriander.
02. Sør-Amerika
Argentinsk asado med saftig biff og chorizo, chimichurri, sprø mais og søtpotetpure.
03. Asia
Sushi bowl med laks, agurk, ponzu, vårløk og ris.

Til julebordsesongen
SHARING JULEMENY
RIBBE
Fjellgris Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, svisker, julesaus og kokt fjellmandel potet.
PINNEKJØTT
Røkt pinnekjøtt, vossakorv, rotmos, pinnekjøtt sjy og kokt fjellmandel potet.

Til julebordsesongen
TAPASMENY JUL
Rakfisk i tynnbrød med rømme og rødløk
Confitert and i ris pannekake, syltede grønnsaker
Tynt skåret ribbe med rødkål.
Blodpølse og tyttebær
Brød og smør
Potetsalat
Gravet laks med rugbrød, dill og sitronmajones
Saltbakt potet, kryddersild og syltet løk.
Roastbiff, pepperrot og ruccola.
Rødbetsalat med røkt torsk og eple.

